Το Ιατρείο

Η ΓΙΑΤΡΟΣ

iatreio-line
ιατρειο αιθουσα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η “KKDermatology” αποτελεί ένα πρότυπο δερματολογικό ιατρείο, που λειτουργεί υπό την ευθύνη κι επίβλεψη της Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου Dr. Κατερίνας Κυριακού. Δραστηριοποιείται στην Κλινική και Αισθητική Δερματολογία, την Παιδοδερματολογία, τη Δερματοχειρουργική και την Αφροδισιολογία. Εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση δερματικών αυτοάνοσων νοσημάτων (π.χ. ψωρίαση), όγκων και δυσπλασιών του δέρματος, κονδυλωμάτων και θηλωμάτων, αφαίρεση και χαρτογράφηση
σπίλων και καρκινωμάτων δέρματος, ακμή, αλωπεκία, ατοπική και σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, αλλά και σε υπηρεσίες κοσμετολογίας όπως αποτρίχωση laser, μεταμόσχευση μαλλιών, λιπόλυση, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, σύσφιξη και πολλές άλλες θεραπείες αντιγήρανσης, όπως frac-tional laser, έγχυση Bοτουλινικής τοξίνης για αντιμετώπιση των ρυτίδων, PRP προσώπου και τριχωτού κεφαλής και μεσοθεραπεία.
Το ιατρείο είναι επανδρωμένο με εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες και πλήρως εξοπλισμένο με κορυφαία μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, κατάλληλων για τη διάγνωση και τη θεραπεία δερματολογικών παθήσεων, την υλοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων και την παραγματοποίηση αισθητικών εφαρμογών.
Ο χώρος του ιατρείου σχεδιάστηκε ώστε να συνδυάζει αρμονικά ένα κομψό περιβάλλον, εκλεκτικής αισθητικής με μία αύρα φιλική και οικεία για τους ασθενείς. Το πλούσιο φυσικό φως, οι λιτές γραμμές και οι ζεστές λεπτομέρειες του ξύλου χαρακτηρίζουν και σηματοδοτούν τον χώρο.
Βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Πυλαίας και συγκεκριμένα στην έξοδο της Περιφερειακής οδού προς Πανόραμα και Πυλαία. Η πρόσβαση στο ιατρείο είναι εύκολη και η στάθμευση άνετη (παράπλευρο υπαίθριο πάρκινγκ).

PHOTOS_ΥΠΟΔΟΧΗ

PHOTOS_ΙΑΤΡΕΙΟ