Αναζωογόνησε το Πρόσωπο σου τους Καλοκαιρινούς Μήνες

Share this post

BLOG

15.07

2024

This is custom heading element

Τι είναι η δερμοαπόξεση;

Με τη θεραπεία της δερμοαπόξεσης, επιτυγχάνεται η αναζωογόνηση του προσώπου μας. H επιδερμίδα μας γίνεται πιο λαμπερή, πιο φωτεινή και πιο ξεκούραστη. Πρόκειται για την πιο απλή και αποτελεσματική μέθοδο καθαρισμού και αναζωογόνησης της θαμπής επιδερμίδας του προσώπου. Καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου και της φωτογήρανσης, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Τι κάνει η δερμοαπόξεση;

Η δερμοαπόξεση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και προάγει την κολλαγονογέννεση, η οποία είναι σημαντική και απαραίτητη για τη νεανικότητα του δέρματος. Με τη δερμοαπόξεση αφαιρείται, ακίνδυνα και ελεγχόμενα, το επιφανειακό τμήμα της επιδερμίδας (εξωτερική στιβάδα). Η διαδικασία δεν αφήνει σημάδια ή χρωματικές αλλαγές και είναι απόλυτα ασφαλής για το δέρμα, ακόμα και το καλοκαίρι!

Σε ποιους απευθύνεται και πότε γίνεται;

Η δερμοαπόξεση είναι μια θεραπεία, η οποία απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε κάθε ηλικία! Έτσι λοιπόν αν νιώθετε το δέρμα σας ταλαιπωρημένο και θαμπό ή αφυδατωμένο μετά από την ηλιακή έκθεση και τα μπάνια, τότε χρειάζεστε ένα βαθύ ιατρικό καθαρισμό. Η δερμοαπόξεση προσώπου είναι η ιδανική θεραπεία για να ανανεώσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την πιο καθαρή και λεία.

Ποια μέθοδος εφαρμόζεται και τι προσφέρει;

Η μέθοδος της απολέπισης του προσώπου που εφαρμόζεται γίνεται με τη συσκευή Dermopeel, η οποία είναι τελευταίας τεχνολογίας και συνδυάζει δύο σκέλη, το σκέλος της απολέπισης με ειδικές κεφαλές και το σκέλος της αναρρόφησης των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας. Με τον τρόπο αυτό πραγματοποιείται:

– Αποτελεσματική απολέπιση χαρίζοντας ένα εντυπωσιακά καθαρό και ανανεωμένο δέρμα.
– Εντατική αναρρόφηση που καθαρίζει σε βάθος και επιταχύνει τις διαδιακασίες αναγέννησης του ιστού.
– Διευκόλυνση της αποβολής των ακαθαρσιών και ελαχιστοποίηση της παρουσίας του σμήγματος κάτω από το δέρμα.
– Επαναφορά της κυτταρικής δόμησης σε βέλτιστα επίπεδα.
– Λάμψη της επιδερμίδας και μείωση του βάθους ρυτίδων και των ατελειών.

Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα και κάθε πότε πρέπει να πραγματοποιείται συνεδρία;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με το δέρμα σας να είναι πιο λαμπερό και φωτεινό. Εξαρτάται όμως κάποιες φορές με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο εκάστοτε τύπος δέρματος. Συνήθως συστήνουμε μία θεραπεία τον μήνα, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που το δέρμα ταλαιπωρείται από την έκθεση στον ήλιο και μπουκώνει από την εφαρμογή των αντιηλιακών, των οποίων η χρήση ωστόσο είναι επιβεβλημένη. Η θεραπεία είναι πολύ καλά ανεκτή! Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ήπια ερυθρότητα, ωστόσο αυτή υποχωρεί πολύ γρήγορα χωρίς να καταλείπει κανένα σημάδι και η ασθενής επιστρέφει άμεσα στην καθημερινότητά της.

Μπορεί η δερμοαπόξεση να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Εννοείται! Για καλύτερα αποτελέσματα, η θεραπεία της δερμοαπόξεσης μπορεί να συνδυαστεί άριστα με θεραπείες ενυδάτωσης και αναζωογόνησης του προσώπου. Μάσκες βαθιάς ενυδάτωσης του προσώπου, θεραπεία με Dermapen, ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου και Busters αποτελούν άριστες συνδυαστικές θεραπείες.

Έτσι επιτυγχάνεται μια άμεσα λαμπερή, ξεκούραστη και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, είναι απαραίτητη η χρήση αναπλαστικής κρέμας και αντιηλιακής προστασίας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου;

– Εφαρμόζεται με ασφάλεια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!
– Προσφέρει αποτελεσματική απολέπιση χαρίζοντας ένα εντυπωσιακά καθαρό, ανανεωμένο και λαμπερό δέρμα.
– Αντιμετωπίζει τη φωτογύρανση μετά από μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο.
– Είναι ανώδυνη.
– Επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα!

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ